Въпроси и отговори - Бънджи Мания

Въпроси и отговори

Защо да изберете скок от Бънджи Мания?

Екипът извършващ скоковете има дългогодишен опит в бънджи скоковете, започващ още от 2002 година. С повече от 1000 реализирани скока всяка година може да сте сигурни, че ще бъдете във сигурни ръце.


Какво е подходящото облекло?


Най-важно е да се чувствате добре и да ви е удобно! Облекло, което носите в ежедневието или спортен екип ще ви свършат работа.

Може ли да дойда с някой да ме снима/гледа как скачам?

Разбира се! Имайте предвид обаче, че ако пътувате с предоставен от нас транспорт, включително и вие и те трябва да заплатят транспортна такса.


Как мога да платя?


Плащането е предварително, като на последната стъпка от процеса на покупка на ваучера ще можете да изберете от наличните начини на плащане, които са: Банков превод, дебитна или кредитна карта, Epay, easy pay или дори кеш в нашия офис.

Какво да направя ако вече съм направил резервация, но ми се налага да я променя??

Може да промените вашата резервация по всяко време, като се свържете с нас. Имайте предвид единствено, че изискваме да ни уведомите поне 24 часа преди деня и часа на резервирания скок. Въпреки това дори и след този период ви съветваме да се свържете с нас, за да направим каквото е възможно.


Може ли да заснема сам скока?


Да, снимайте колкото и както пожелаете, единствено не е желателно да държите каквато и да е техника по време на скока, ако тя не е предвидена специално за това и има предвиден начин за закрепване.

Може ли вие да ме снимате?

Към момента нямаме екип, който може да осигури професионално заснемане на място, но ако помолите екипа, достатъчно любезно, те ще ви направят снимки или видео с вашият телефон или фото апарат.

Има ли минимална/максимална възраст?

Всеки ентусиаст под 16 годишна възраст, трябва да бъде придружен от родител или упълномощено лице над 18 години, който подписва декларация за информирано съгласие на място. Максимална възраст няма, но ако имате каквито и да било съображения от здравословно или друго естество може да намерите повече информация тук


Колко е опасен скока с бънджи?

Абсолютно безопасен е или поне не по-опасен от тичане в парка или пресичане на улица. Уговорката тук е, че става напълно безопасен, след като професианлист се погрижи за обезопасяването на скачащия и се работи с добра екипировка, с която ние разполагаме.


Усеща ли се някаква болка?

Болка няма, преди, по време или след скока. Най-опасното при скоковете са леки охлузвания, които могат да се получат, ако сте облечени твърде неподходящо или решите да не спазите нищо от инструкциите, които екипа ви дава. Имайте предвид, че дори в описаните случаи риска е минимален, охлузванията, които нашия екип е виждал са били най-вече при прекалено опитни хора, които се опитват да достигнат нови хоризонти в скоковете :). Бъдете сигурни, че няма да усетите болка, а единствено голям прилив на адреналин в кръвта, за което и сте дошли.


Позволено ли е двама души да скочат едновременно? (тандем)?

Тандемни скокове се извършват единствено на локация "Проходна". На всички други локации не е позволено.


Храна и напитки преди скока

Всеки познава себе си най-добре, но на база нашият опит може да консумирате храна и напитки без ограничение.


Продавате ли бънджи оборудване?

Ако имате желание да практикувате или самите вие да предлагате тази услуга, ние можем да ви помогнем с изработка на нужните специални ластици и въжете, имайте предвид обаче, че продаваме само на специалисти и предварително обучени оператори.


Понеделник - Петък: 10:00 - 16:00

Купи Ваучер
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас. Ще ти отговорим максимално бързо.

Отвори FB Messenger

Ще се отвори приложението

Отвори Viber

Ще се отвори приложението